La Mercanti: det italienska inredningsföretaget

La Mercanti har varit en av världens främsta distributörer av möbler “Made-in-Italy” ända sedan 1997. Vår enastående erfarenhet och ingående kunskaper om internationella möbler ger oss möjlighet att erbjuda ett heltäckande utbud av inredningstjänster som en del av en privat eller ett kommersiellt nyckelfärdigt inredningsprojekt. Sedan 2003, backas La Mercantis professionalitet upp av UNI EN ISO 9001:15 certifikat.

Öppenhet, värdighet, estetisk smak och professionellt förhållningssätt är kärnvärden, som styr relationerna både internt, mellan våra anställda, och externt - med kunder, leverantörer och inredningsarkitekter inblandade i processen.

 • staff 01

  Marco Olivieri

  dr. Marco Olivieri

  Founder & CeO
  Grundare och VD. av La Mercanti Srl. Marknadsföring och försäljningsexpert. Strategigenomförande, innovation och business excellence. "Jag ser mig själv som en innovativ tänkare, en ivrig elev ... Jag gillar föra fram nya idéer för att driva min personals initiativ”.
 • staff 02

  Andrea Bollettini

  Andrea Bollettini

  Founder and Logistics specialist
  Grundare och logistikexpert. Optimering av lagerverksamhet genom optimal lagrings layout, arbetsprocesser och operativa arbetsflöden.
  Omorganisation av befintlig och inredning av nya lagerlokaler.
 • staff 01

  Mirco Cameli

  Mirco Cameli

  Quality Manager
  Kvalitetschef på La Mercanti. Mirco har en nyckelroll i samordnandet av inredningsprocessens alla aktiviteter och funktioner. Mircos motto är: “Sluta aldrig att förbättra”.
 • staff 01

  Antonio Consorti

  Antonio Consorti

  Interior Designer
  Inredningsarkitekt på La Mercanti. Antonio har lång erfarenhet inom inredningsdesign av företag och har skapat många kvalitetslösningar för olika prestigefyllda kontor, kommersiella och bostadsklienter.
  Hans bidrag till projekt- och designhantering, planering av kontorslayout och slutleverans av projekt är ovärderlig.
 • staff 01

  Silvia Tavoletti

  Silvia Tavoletti

  Administrative Account
  Administrativ chef på La Mercanti. Silvias energi och passion för att hitta den perfekta lösningen gör henne till en "go-to"-person för allt som handlar om administration och logistik. Silvia är faktureringsgurun och drottning av beställningar. Hon är ytterst ansvarig för kontakten mellan kunder, leverantörer, ledning, kollegor och medarbetare.
 • staff 01

  Ida Raffaella Mecozzi

  dr. Ida Raffaella Mecozzi

  Sales Account
  Försäljningschef på La Mercanti. Lika effektiv i grupp som oberoende specialist. Raffaella kan anpassa sig efter kundernas behov och är alltid fokuserad på affärer. Skarp och kreativ, hittar och förutser hon alltid förändringar och utnyttjar möjligheter. Raffaella talar italienska, engelska och franska.
 • staff 01

  Laura Olivieri

  dr. Laura Olivieri

  Sales & Customer care
  Ansvarig för försäljning och kundservice. Laura är resultatinriktad, individuell och kan allt om kundservice i världsklass. Hon talar flytande italienska, engelska och franska.
 • staff 01

  Giulia Santomo

  dr. Giulia Santomo

  Sales & Customer care
  Giulia is responsible for managing corporate international clients and A&D. She guides customers to make confident, intelligent office furniture decisions. Then she takes the lead to combine the realisation of their projects with the service they expect. Speaks Italian, English and French.
 • Silvia Capriotti

  Silvia Capriotti

  dr. Silvia Capriotti

  Sales & Customer care
  Ansvarig för försäljning och kundtjänst på La Mercanti. Med interpersonell och målinriktad kompetens, är hennes jobb att förstå kundernas krav och planera för hur man ska möta deras behov. Talar italienska, engelska och spanska.
credit card Visa credit card Mastercard credit card American Express PayPal
Privacy Policy